Download

Primul album hip-hop recomandat copiilor

Download

Mesajde Leasa » Noi 29th, '09, 03:28

In curand vom da un link de unde il puteti downloada. Pana atunci, bucata cu bucata puteti descarca albumul de pe www.rapidfans.ro - sectiunea audio
Leasa
Site Admin

Re: Download

Mesajde marmota_rapidista » Noi 29th, '09, 17:34

de ce il dati mocca? adica cumpara cineva albumul daca voi il puneti gratis aici?
marmota_rapidista

Mesajde tifosibt 76 » Noi 29th, '09, 19:19

Da il cumpara, eu mi-am achizitionat si "Servicii de Consultanta" si "Rapid86" si de abia astept sa intru si in posesia albumului "Contradictoriu". Pai tocmai aici e cheia cu downloadul moca; cine se respecta pe sine si pe acesti oameni cumpara/ ar trebui sa cumpere cu "ochii inchisi" albumele in original. In spatele unui album e o munca titanica, cred, iar respectul si multumirea pt. toti acesti artizani nu poate fi manifestata mai simplu altfel decat cumparand aceste "lirisme rapidiste"!
Imagine
Imagine
tifosibt 76

Mesajde Rappa » Noi 30th, '09, 12:32

Fiind un album dedicat in exclusivitate Rapidului, nu se punea problema sa ne insusim castigurile financiare de pe urma lui, chiar daca ne-a costat nu numai multi bani pentru a-l produce, ci si zile si nopti nedormite, stress, etc...a fost nascut din dragoste pentru Rapid si pentru inegalabilii sai suporteri.
L-am oferit la download gratuit, iar pentru cei ce-si doresc sa-l aiba in original, fiind un album de colectie si unic in acelasi timp in istoria muzicii romanesti, am facut si cd-uri pentru distributie.
Nicio piesa dedicata Rapidului de pe niciun album GR, nu a fost expusa catre vanzare ci oferita gratuit inaintea apartiei materialului respectiv si asa va fi si de acum inainte.
In ceea ce priveste "Contradictoriu" sau viitoarele materiale GR, situatia va sta un pic altfel, adica nu vor putea fi ascultate gratuit, ci doar prin achizitionaea cd-ului in original. Exceptia, numindu-se desigur piesa "Rapidista" si/sau una, doua, trei piese pe care le vom oferi la download in prealabil.
Poti sa obtii tot ce-ti doresti doar in momentul in care renunti sa mai vrei...
Rappa

Mesajde marmota_rapidista » Noi 30th, '09, 15:57

Am inteles.. :D

Foarte frumos din partea voastra. 8-)
marmota_rapidista

Înapoi la Rappa si Leasa - Rapid 86