Pizdelor din Grupul de Rezistenta

Propuse de Leasa

Pizdelor din Grupul de Rezistenta

Mesajde Leasa » Iun 13th, '10, 18:41

Leasa
Site Admin

Re: Pizdelor din Grupul de Rezistenta

Mesajde Dima » Iun 14th, '10, 11:02

Leasa, sa stii ca nu ai dreptate si ar trebui sa ai macar putin respect pentru cei care au inceput treaba. Sorry, da mie personal nu imi place muzica pe care o faceti aici la Granata! Si Rappa sa nu se mai anine de Basarabia, ca nu cunoaste situatia de aici! Ar fi bine sa se documenteze.
ON TOPIC: E treaba voastra cu certatul da' nu cred ca merita, HipHop-ul are nevoie de unitate, ceea ce nu gaseste din pacate in special din cauza acestor certuri. Nu vreau sa incep cu injuraturi ca nu se merita, dar sa stiti ca nu e corect ce faceti, cel putin din punctul meu de vedere! Sper sa nu fie cu suparare, fiecare are dreptul sa isi exprime parerea, nu?! Noroc!
Dima

Mesajde Rappa » Iun 14th, '10, 12:59

Dima scrie:Si Rappa sa nu se mai anine de Basarabia, ca nu cunoaste situatia de aici! Ar fi bine sa se documenteze.

N-am inteles ce-ai vrut sa spui cu "anine" ala. Nu s-a luat nimeni de Basarabia, probabil te referi la piesa "Cu Ghilimele" in care spun ca nu sunt de acord cu unirea asta...din multe puncte de vedere pe care n-are rost sa le expun acum.

Dima scrie:E treaba voastra cu certatul da' nu cred ca merita, HipHop-ul are nevoie de unitate, ceea ce nu gaseste din pacate in special din cauza acestor certuri.

N-a fost niciodata unitate si nici nu va fi, fiecare a tras pentru el dintotdeauna...nu mai fiti naivi, nu va mai lasati impresionati de ipocritii care spun ca fac treaba asta benevol, noi stim bine ca nu e asa.

Dima scrie:Nu vreau sa incep cu injuraturi ca nu se merita, dar sa stiti ca nu e corect ce faceti, cel putin din punctul meu de vedere!

Nu noi am inceput si nici nu suntem pizde ca sa dam inapoi daca suntem provocati.

Dima scrie:Sper sa nu fie cu suparare, fiecare are dreptul sa isi exprime parerea, nu?! Noroc!

Perfect de acord.
Pace in suflet!
Poti sa obtii tot ce-ti doresti doar in momentul in care renunti sa mai vrei...
Rappa

Mesajde one_love » Iun 14th, '10, 14:49

Frate Dragosh ,
deci tu esti handicapat rau de tot . Care e problema ta pe cine intervieveaza Andrei Vulpescu ? Tzie ciuda ca tu cu emisiunea ta de 2 bani nu faci nimica ? Nu a auzit NIMENI de emisiunea ta , pe bune...
Nu vreau sa te injur ca nu am de ce , ca mie nu mi-ai facut nada, si nu vreau sa o ard hater ca tine gen ... dar fratele meu , nu vad care este legatura intre jobul lui Andrei ( adica jurnalist ) si muzica care o face in timpul liber ?
Adica eu nu pot lucra la banca si sa fac muzica rap in timpul liber? Nu reprezint ca nu o ard somer sau ce ?
Este si normal ca omu sa nu vrea sa se intalneasca face 2 face cu tine din moment ce il scuipi ... adica prost sa fie...
plus ca tu frate ca mare roprter,jurnalist sau am rog ce esti habar nu ai de Codul Deontologic care spune ca atunci cand publici un articol despre cineva trebuie sa ii dai dreptul la o replica, iar tu aici expui numai punctul tau de vedere , si intorci tot asa cum itzi place si tzi se pare tzie corect.
Si in plus esti VARZA ca MC , sincer . Invatza tu sa stai pe beat si fatzi un flow si dupa aceea sa comentezi de Andrei.

Deci in concluzie : ca mc esti VARZA, ca jurnalist esti PRAF si ca om esti ... UN JEG!
peace out
Orice zdreantza se crede printzesa daca a stat o noapte sub si doua peste
one_love

Mesajde marinica » Iun 14th, '10, 20:07

sunteti niste gunoaie stradale.
marinica

Mesajde Leasa » Iun 15th, '10, 03:35

@one_love - cand o sa vorbesti fara sa folosesti cacofonii gen: "muzica care o face in timpul liber" - cacofonie foarte usor de evitat in cazul in care ai fi invatat in generala sa faci corect acordul cu acuzativul punand "pe" inainte de "care" atunci vei primi din partea mea un raspuns pe masura. Altul decat: "Da-i drumu-n pula mea la scoala!"

@marinica - felicitari pentru postare. N-am sesizat nicio greseala gramaticala in postarea ta!
Leasa
Site Admin

Mesajde one_love » Iun 15th, '10, 08:28

@ Leasa
Da honey,ai dreptate am uitat un PE (muzica pe care) se mai intampla cand ai prea multa treaba..dar de unde sa shti tu asta
Si btw cat de smecher esti tu cu emisiunea ta si cu cei 4 ascultatori pe care ii ai : 2 ( tu si colegul) si ceilaltzi 2 sunt din redactzie..o da, ai emisiune ca sa o ascultzi tu...RESPECT frate,chiar reprezintzi ceva in lumea hh si esti un greu cu multzi fani :))
Watch out , k poate o sa auzi curand un diss ( si da,eu injur nu am nici o treaba cu asta..adica gen , dacadoresc sa-mi sugi pula o sa spun bha Leasa : sugi pula ) :))
Until next time honey bunny :* kisses and take care pe unde mergi ca poate ne intalnim noi half-way

P.S Daca tzaranu nu are de ce anume sa se lege , se leaga de o greseala gramaticala ( da da G G ) minora .adica mica , mica la fel ca organul tau ...
Daca reusesti sa-mi dai peste bot cu ceva vei castiga mirificul si minunatul premiu : un prezervativ XXS muahahah
one_love

Mesajde one_love » Iun 15th, '10, 08:32

@ Leasa
Thanks for the vanilla ice cream honey, NOW blow me for dessert! :twisted:
one_love

Mesajde koulipak » Iun 21st, '10, 05:37

1. bai Leasa, manelistul Rimaru a dat pana si pe manelele alea cu Gutza strofe mai bune decat o sa dai tu in 10 vieti. Cum dracu sa iti permiti sa vb asa de Rimaru? Omul a ajuns la un nivel la care poate sa cante si manele si romante si minimal si ce vrea pula lui, tot legenda pt rapul romanesc ramane.
2. daca ai o problema de la om la om cu Brugner si cu Naighba e ok sa te iei de ei in ce fel vrei. dar daca ai o problema de la mc la mc, devii penibil.
koulipak

Mesajde anna » Iun 25th, '10, 22:13

Vorba multa,saracia omului....!
anna

Înapoi la Discutii