de Rappa » Dec 15th, '09, 15:08
Pai sunt doua variante. Atat pot eu sa transmit, sau atat poti tu sa percepi. N-am zis niciodata ca traim intr-o lume de cacat, intr-o tara de cacat...etc. Asa am vazut eu lucrurile in momentul in care am scris...sunt stari efemere, probabil ca daca scriam sub alte stari de spirit piesele, ar fi sunat altfel...dar cu siguranta versurile iti transmiteau aceeasi stare ciudata.
Pacea interioara...o am si n-o am...nu stiu cati pot sustine ca sunt impacati cu ei insisi, asta daca sunt sinceri...mereu exista autoreprosuri. Pacea interioara e pericuoasa, poate crea o stare de automultumire si-ti poate distruge motivatia. Pentru mine "partea intunecata" nu e subiect tabu, pot fi ipocrit...dar nu cu mine insumi. Nu sunt nici consolat, nici resemnat...sunt doar indiferent...nu vreau sa optimizez pe nimeni. Si nu ma supar, chiar iti apeciez parerea...sper ca te-a multumit raspunsu'.
Sunt curios ce stare o sa-ti transminta "Contradictoriu", pentru ca partea mea din el, e mult mai "dura" decat "Ingeri Cu Coarne".
Poti sa obtii tot ce-ti doresti doar in momentul in care renunti sa mai vrei...